|
|
|
... tesszük. A zellert hámozzuk meg, majd nagyon vékonyan szeleteljük fel. Keverjük a salátához. Spricceljük le a citrom frissen facsart levével. A narancsot hámozzuk meg, magozzuk ki, a narancsgerezdeket vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ezt forgassuk a salátához. Végezetül szórjuk meg a salátát ap... |
2024-04-09 22:32:22 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük. A zellert hámozzuk meg, majd nagyon vékonyan szeleteljük fel. Keverjük a salátához. Spricceljük le a citrom frissen facsart levével. A narancsot hámozzuk meg, magozzuk ki, a narancsgerezdeket vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ezt forgassuk a salátához. Végezetül szórjuk meg a salátát ap... |
|
2024-04-02 23:00:06 |
|
|
|
|
|
|
... alufóliával letakarva, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és egy ecsettel átken... |
2018-05-15 09:41:24 |
|
|
|
|
|
|
... alufóliával letakarva, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és egy ecsettel átkenjük a combokat a maradék mézes narancslével. Mellétesszük a narancsgerezdeket és az aszalt szilvát. Sütés közben még párszor átkenjük a húst a a mézes narancslével, és szép pirosra sütjük.
... |
|
2018-01-09 22:34:28 |
|
|
|
|
|
|
... kb. 1 órára pácolódni. Előmelegített, 180C-os sütőben pároljuk letakarva kb. fél óráig, ezután vegyük le a fóliát, kenegessük át a combokat a mézes narancslével, tegyük hozzá a narancsgerezdeket és az aszalt szilvát. Sütés közben párszor kenegessük még meg a maradék mézes narancslével, és süssük szép pirosra.
http://www.hirmondo.ro/web/index.php /receptkonyv/8416... |
|
2017-01-25 10:16:23 |
|
|
|
|
|
|
... meghámozzuk, kockákra vagy kis szeletekre vágjuk, majd elrendezzük a saláta szélén. A narancsot meghámozzuk, gerezdekre bontjuk, és óvatosan levágjuk a hártyát is a gerezdekről. A narancsgerezdeket is a salátára tesszük. Az almát kimagozzuk, felaprítjuk, és a karikára vágott banánnal együtt egy tálba rakjuk. Ráöntjük a citrom vagy limet-levet, megkeverjük, majd a felesleges lét le... |
2016-12-21 20:42:57 |
|
|
|
|
|
|
... felesleges sokat pepecselned a gyümölcs belső, fehér héjának eltávolításával, hiszen számos élelmi rostot és fitovegyületet - különösen flavonoidot - tartalmaz ez a rész.
A narancsgerezdeket elválasztó hártyás rész szintén gazdag bioflavonoidokban. Ám nem pusztán természetes gyökfogóként működik hatékonyan, hanem segíti a gyümölcshúsban lévő C-vitamin felszívódását is, és erő... |
2015-08-27 12:10:12 |
|
|
|
|
|
|
... sokat pepecselned a gyümölcs belső, fehér héjának eltávolításával, hiszen számos élelmi rostot és fitovegyületet - különösen flavonoidot - tartalmaz ez a rész.
A narancsgerezdeket elválasztó hártyás rész szintén gazdag bioflavonoidokban. Ám nem pusztán természetes gyökfogóként működik hatékonyan, hanem segíti a gyümölcshúsban lévő C-vitamin felszívódását is, és er... |
2014-12-02 09:09:17 |
|
|
|
|
|
|
... sokat pepecselned a gyümölcs belső, fehér héjának eltávolításával, hiszen számos élelmi rostot és fitovegyületet - különösen flavonoidot - tartalmaz ez a rész.
A narancsgerezdeket elválasztó hártyás rész szintén gazdag bioflavonoidokban. Ám nem pusztán természetes gyökfogóként működik hatékonyan, hanem segíti a gyümölcshúsban lévő C-vitamin felszívódását is, és er... |
2014-11-07 08:38:48 |
|
|
|
|
|
|
... banán
4 gerezd narancs
4 evőkanál cukorszirup
1 kávéskanál őrőlt fahéj
2 evőkanál rum
Az ananászkockákat. a banánszeleteket,a mangókockákat és a narancsgerezdeket nyársra húzzuk,és a következő mártásban kétszer megmártunk: a cukorszirupot,az őrölt fahéjat és a rumot összekeverjük,1 órát állni hagyjuk a gyümölcsöket, majd lecsöpögtetjük,és barb... |
2013-11-06 22:10:32 |
|
|
|
|